Προγράμματα 

Let's play Music- Μουσική προπαιδεία στα Αγγλικά

(4-6 ΧΡΟΝΩΝ)

Τα παιδιά αγαπούν την μουσική, αγαπούν το τραγούδι, αγαπούν τον χορό, αγαπούν και τα Αγγλικά, άλλα και να παίζουν! So, Let's play Music!

Μέσα από το παιχνίδι με τη μουσική, τα παιδιά στο Let's Play Music, αποκτούν νέες δεξιότητες που προσφέρει η μουσική προπαιδεία, ενώ μαθαίνουν αγγλικά (λεξιλόγιο,  προφορά, γραμματική), με τον πιο ευχάριστο τρόπο, το παιχνίδι με τη μουσική! 

Κάθε Σάββατο πρωί (ΩΔΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Και Καθε Δευτέρα στο Εθνικό Ωδείο Νεαπόλεως)

 ταξιδεύουμε στην Μουσικοχώρα και μαθαίνουμε παίζοντας με την μουσική, την μουσικοκινητική το θέατρο και τα εικαστικά! Ελάτε και εσείς, επιβιβαστείτε στο τρένο στην γνώσης του παιχνιδιού και της δημιουργίας!

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας και ευρύτερης καλλιτεχνικής παιδείας, προσφέροντας στα παιδιά....

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 

    Κάθε Σάββατο πρωί( ΩΔΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Και Κάθε Δευτέρα στο Εθνικό Ωδείο Νεαπόλεως) 

 τα μεγαλύτερα παιδιά

(ηλικίας 7+), μαθαίνουν πώς να δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης, παίρνοντας έμπνευση από μεγάλους καλλιτέχνες!

Παρατηρώντας, περιγράφοντας, αναλύοντας και ερμηνεύοντας, προσεγγίζουν την τέχνη πολύπλευρα, αποκτώντας νέες δεξιότητες και γνώσεις μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες!...


Το Μουσικό-Καλλλιτεχνικό Εργαστηράκι Junior στοχεύει σε μία πρώτη επαφή των παιδιών με την μουσική και τις τέχνες, μέσω του παιχνιδιού!Επίσης τα βοηθά κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν σε μία ομάδα!


ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ C.ORFF

Κάθε Τετάρτη απόγευμα

 Ο συνδυασμός της μουσικής με τη κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην κατανόηση βασικών εννοιών σχετικά με το χώρο, το χρόνο και την κίνηση. Επίσης η επίδραση της μουσικοκινητικής έχει αντίκτυπο στο ψυχοκινητικό, συναισθηματικό αλλα και στον διανοητκό τομέα της ψυχής του παιδιού. Το μάθημα της Μουσικοκινητικής βοηθά το....

ΤΕΧΝΟΜΠΕΡΔΕΜΕΤΑ

SPECIAL EDiton


Συμμετέχοντας στα Τεχνομπερδέματα τα παιδιά θα διδαχτούν νέες τεχνικες και τρόπους, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Απευθύνεται σε παιδιά με ιδιαιτερότητες, προσφέροντας τους...

Xορωδία- Ορχήστρα

Κάθε Σάββατο 11.30π.μ.

Στo μάθημα της Χορωδίας-Ορχήστρας τα παιδιά θα μπορέσουν να τραγουδήσουν, να παίξουν και να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα και να συγκροτήσουν μικρές ορχήστρες. Ακόμα θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις φωνητικής και θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στον αυτοσχεδιασμό και τη σύνθεση, όλα αυτά προσαρμοσμένα για την ηλικία τους....