Προγράμματα 

Κάθε Σάββατο πρωί 11.30 

 Ταξιδεύουμε στην Μουσικοχώρα και μαθαίνουμε παίζοντας με την μουσική, την μουσικοκινητική το θέατρο και τα εικαστικά! Ελάτε και εσείς, επιβιβαστείτε στο τρένο της γνώσης, του παιχνιδιού και της δημιουργίας!

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας και ευρύτερης καλλιτεχνικής παιδείας, προσφέροντας στα παιδιά....

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ C.ORFF

Κάθε Τετάρτη απόγευμα

 Ο συνδυασμός της μουσικής με τη κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην κατανόηση βασικών εννοιών σχετικά με το χώρο, το χρόνο και την κίνηση. Επίσης η επίδραση της μουσικοκινητικής  έχει αντίκτυπο στο ψυχοκινητικό, συναισθηματικό αλλά και στον διανοητικό τομέα της ψυχής του παιδιού. Το μάθημα της Μουσικοκινητικής βοηθά το....
Κάθε Σάββατο πρωί

Το Μουσικό-Καλλλιτεχνικό Εργαστηράκι Junior στοχεύει σε μία πρώτη επαφή των παιδιών  με την μουσική και τις τέχνες, μέσω του παιχνιδιού! Επίσης τα βοηθά κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν σε μία ομάδα!


Xορωδία

Κάθε Σάββατο πρωί

Στo μάθημα της Χορωδίας- τα παιδιά αποκτούν βασικές γνώσεις φωνητικής και δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους στον αυτοσχεδιασμό , όλα αυτά προσαρμοσμένα για την ηλικία τους.

ΤΕΧΝΟΜΠΕΡΔΕΜΕΤΑ

SPECIAL EDiton


Συμμετέχοντας στα Τεχνομπερδέματα τα παιδιά θα διδαχτούν νέες τεχνικες και τρόπους, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, μέσα από μουσικά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Απευθύνεται σε παιδιά με ιδιαιτερότητες.