Προγράμματα 

Κάθε Σάββατο πρωί 11.30 

 Ταξιδεύουμε στην Μουσικοχώρα και μαθαίνουμε παίζοντας με την μουσική, την μουσικοκινητική το θέατρο και τα εικαστικά! Ελάτε και εσείς, επιβιβαστείτε στο τρένο της γνώσης, του παιχνιδιού και της δημιουργίας! Κρουστά, Boomwackers, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, και φυσικά η φωνή μας, το σώμα μας, πολλή φαντασία, χρώματα και πινέλα, είναι τα συστατικά της ομάδας μας!

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας και ευρύτερης καλλιτεχνικής παιδείας, προσφέροντας στα παιδιά....

MULTI ARTISTS

Μπάντα κρουστών/μουσικοκινητικά δρώμενα/κατασκευές

Τα μεγαλύτερα παιδιά (ηλικίας 8+) ερμηνεύουν και προσεγγίζουν την μουσική πολύπλευρα, αποκτώντας νέες δεξιότητες και γνώσεις μέσα από δραστηριότητες όπως:

  • ορχήστρα με ξυλόφωνα και κρουστά , φλογέρα
  • boomwackers
  • δραστηριότητες ενεργητικής ακρόασης
  • παιχνίδια μουσικών γνώσεων
  • ρυθμικά και μουσικά παιχνίδια
  • θεατρική έκφραση
  • εικαστικές δημιουργίες
Η ομάδα Multi Artist πρωτοπορεί δημιουργώντας την δικιά της μπάντα/ομάδα έκφρασης με στόχο τα παιδιά να μάθουν να είναι μέρος ενός συντονισμένου συνόλου έκφρασης μέσω των τεχνών ανταλλάσσοντας ιδέες και γνώσεις μέσω του παιχνιδιού και του μύθου.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ C.ORFF

Κάθε Παρασκευή απόγευμα

 Ο συνδυασμός της μουσικής με τη κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην κατανόηση βασικών εννοιών σχετικά με το χώρο, το χρόνο και την κίνηση. Επίσης η επίδραση της μουσικοκινητικής  έχει αντίκτυπο στο ψυχοκινητικό, συναισθηματικό αλλά και στον διανοητικό τομέα της ψυχής του παιδιού. Το μάθημα της Μουσικοκινητικής βοηθά το....

Κάθε Σάββατο πρωί

Το Μουσικό-Καλλλιτεχνικό Εργαστηράκι Junior στοχεύει σε μία πρώτη επαφή των παιδιών  με την μουσική και τις τέχνες, μέσω του παιχνιδιού! Επίσης τα βοηθά κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν σε μία ομάδα!


Xορωδία

Κάθε Σάββατο 12.00

Στo μάθημα της Χορωδίας- τα παιδιά αποκτούν βασικές γνώσεις φωνητικής και δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους στον αυτοσχεδιασμό , όλα αυτά προσαρμοσμένα για την ηλικία τους.

*Ειδική Προσφορά για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης! 

ΤΕΧΝΟΜΠΕΡΔΕΜΕΤΑ

SPECIAL EDiton


Συμμετέχοντας στα Τεχνομπερδέματα τα παιδιά θα διδαχτούν νέες τεχνικες και τρόπους, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, μέσα από μουσικά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Απευθύνεται σε παιδιά με ιδιαιτερότητες.