Ποιοι είμαστε

Ξεκινώντας την παράδοση στην μουσική και την καλλιτεχνική εκπαίδευση πριν 40 χρόνια στο Ωδείο Πεντέλης Τουρναβίτη, μία οικογένεια μουσικών παιδαγωγών με εμπειρία 4 γενεών και 70+ χρόνων, ανοίγει τους ορίζοντες της τέχνης ως μέσω έκφρασης και  ανάπτυξης.

 Γνωρίζοντας πως κάθε άνθρωπος κρύβει έναν καλλιτέχνη μέσα του, κύριο μέλημα μας είναι να δώσουμε το έναυσμα για να γεννηθεί!

Ασπαζόμαστε την άποψη του ότι η ενασχόληση με τις τέχνες προσφέρει χαρά και υψηλής ποιότητας διασκέδαση, καθώς επίσης είναι ο πλέον δημιουργικός τρόπος έκφρασης και ανάπτυξης των παιδιών!

 Κινούμενοι μαζί με τους συνεχείς μεταβαλλόμενους ρυθμούς ζωής δημιουργήσαμε πριν πέντε χρόνια τα Multi Arts Καλλιτεχνικά Προγράμματα για παιδιά αλλά και το ομώνυμο camp, για τις μέρες των εορτών και του καλοκαιριού, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά σας την μοναδική εμπειρία να παίξουν με τις τέχνες και να διασκεδάσουν!

 Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα που παρέχουμε και την προσέγγισή μας.

Η διασκέδαση, η καλοπέραση και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι το κύριο μέλημα μας και η καλλιτεχνική ανάπτυξη και έκφραση του η εξειδίκευση μας.Έμπειροι παιδαγωγοί

Επαγγελματίες καλλιτέχνες και παιδαγωγοί, εξειδικευμένοι στον χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στελεχώνουν την ομάδα μας.

Στόχο μας είναι η καλλιτεχνική ανάπτυξη και καλλιέργεια των παιδιών μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους και το παιχνίδι με τις τέχνες!

Χάρις στους εξιδεικευμένους καλλιτέχνες/ παιδαγωγούς που συνεργαζόμαστε, το παιδί σας θα μυηθεί στον κόσμο των τεχνών μέσα από παιγνιώδεις και διασκεδαστικές μεθόδους που θα του χαρίσουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του.

Στους συνεργάτες μας συμπεριλαμβάνονται:

μουσικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, ηθοποιοί, συγγραφείς, εικαστικοί, χορευτές/κινησιολόγοι, γυμναστές, νηπιαγωγοί, English  teacher, ψυχολόγος και  διατροφολόγος.