Παίζουμε και δημουργούμε παρέα με τον Mοτσαρτ!

Μια βιωματική προσέγγιση, στον μαγικό κόσμο του Μότσαρτ και της μουσικής του!

Για μαθητές α'-δ' Δημοτικού και Προσχολικής αγωγήςΤο πρόγραμμα αποτελεί μία βιωματική προσέγγιση στην μουσική του Μότσαρτ, όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να γνωρίσουν τον συνθέτη τόσο σαν προσωπικότητα όσο και μέσα από το έργο του, με τρόπο παιγνιώδη και διαδραστικό.

Με όχημα την Μουσική ,την κίνηση,το τραγούδι,την θεατρική έκφραση και τα εικαστικά θα εκφραστούν ,θα δημιουργήσουν και θα παίξουν.Παράλληλα θα μάθουν για την Οπερα, την Ορχήστρα και γενικότερα τις Τέχνες και το Πολιτιστικό περιβάλλον της εποχής του συνθέτη.

Η ομάδα των Multi-Arts Καλλιτεχνικών προγραμμάτων για παιδιά του Ωδείου Πεντέλης, επισκέπτεται το σχολείο ή τον παιδικό σταθμό σας για να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Μότσαρτ και της μουσικής του!

Επίσης, θα πραγματοποιείται καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και στον χώρο του Ωδείου Πεντέλης Τουρναβίτη, για μικρές ομάδες παιδιών (20 έως25) κατ' όπιν συνεννοήσεως.

Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ηλικιακές ανάγκες της ομάδας. .

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

-Γνωριμία με τον συνθέτη και το έργο του.

-Βιωματική και δημιουργική επαφή με την Μουσική και τις Τέχνες .

-Ανάπτυξη δεξιοτήτων ακρόασης ,ρυθμικής συνοδείας, κινητικού συντονισμού, παραστατικής έκφρασης και εικαστικής δημιουργίας.

-Ενιαία προσέγγιση των Τεχνών και συσχέτιση μεταξύ τους με αφορμή ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.


Υπεύθυνη Προγράμματος: Αλίκη Τουρναβίτη

Τηλ επικοινωνίας: 6984474866


Ο Χειμώνας του Βιβάλντι,  Ο Καρυοθραύστης του Τσαϊκόφσκι, Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα, Μουσική Περιπέτεια στη Ζούγκλα, κ.α,.

More info soon.........