ΝτορεμιφασΌλοι! ΝΕΑ Ατομικά μαθήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας!

2023-09-07

Ντο ρε μι φα σ Όλοι, τρέχει η μουσική στην πόλη, χαίρεται ο Τοτός και η Μόλη!Πιάνα κιθάρες και βιολιά, πνευστά κρουστά και τα νυκτά, κάνουμε παρέα όλοι!

Η πρώτη μας γνωριμία με την μουσική και το πιάνο! 

 Οι Ντο ρε μι φα σΌλοι    είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στόχος μας είναι η ομαλή μετάβαση από το παιχνίδι στη γνώση, στη μουσική παιδεία και στην εκμάθηση του πιάνου ή του αρμόνιου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.  Παίζουμε και μαθαίνουμε τις βασικές μουσικές έννοιες, τις πρώτες μας νότες και τα πρώτα μας τραγούδια στο πιάνο, ακόμα και να διαβάζουμε παρτιτούρες! Και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους εκμάθησης. 

Το πρόγραμμα  Ντο ρε μι φα σΌλοι απευθύνονται σε παιδιά από 3ων εώς 6 ετών, τα μαθήματα είναι ατομικά και παραδίδονται από έμπειρη μουσικοπαιδαγωγό - νηπιαγωγό.

* δυνατότητα και κατ οίκον απασχόλησης.


Η μουσική παιδεία αγγίζει πραγματικά όλους τους τομείς της μάθησης:

  • τον ψυχοκινητικό, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων στη μουσική
  • το γνωστικό, που επικεντρώνεται στην απόκτηση γνώσεων για τη μουσική
  • τον συναισθηματικό, που περιλαμβάνει την εκτίμηση και την ευαισθησία στη μουσική.
  • Σύμφωνα με έρευνες, η ενασχόληση ενός παιδιού με τη μουσική σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της νοημοσύνης.
    Επίσης, τα πρώτα χρόνια ζωής είναι και τα πιο σημαντικά για την ανάπτυξη του μουσικού ταλέντου. Ένα παιδί συνήθως ξεκινά να δείχνει ενδιαφέρον για κάποιο μουσικό όργανο, κυρίως κρουστό (μεταλόφωνο ή πιάνο) που είναι πιο εύκολο να το διαχειριστεί. Έτσι, χάρη στην πλαστικότητα του εγκεφάλου δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη μουσική καλλιέργεια του παιδιού.  

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ