ΝτορεμιφασΌλοι!ΝΕΑ Ατομικά μαθήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας!

2021-05-18

ΝτορεμιφασΌλοι, τρεχει η μουσική στην πόλη, χαίρεται ο Τοτός και η Μόλη!Πιάνα κιθάρες και βιολιά, πνευστα κρουστα και τα νυκτά, κάνουμε παρέα όλοι!

Η πρώτη επαφή με την μουσική και το πιάνο! 

 Οι ΝΤορεμιφασΌλοι   είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης μέσω του παιχνιδιού! Μαθαίνουμε τις βασικές μουσικές έννοιες  μέσα από μουσικά  και μουσικοκινητικά παιχνίδια, και ιστορίες, παίζουμε και μαθαίνουμε τις νότες και τα πρώτα μας τραγούδια στο πιάνο στο αρμόνιο ή στο ξυλόφωνο!

Το πρόγραμμα οι ΝΤορεμιφασΌλοι απευθύνονται σε παιδιά από 3ων εώς 5.30 ετών, τα μάθηματα είναι ατομικά και παραδίδονται από έμπειρη μουσικοπαιδαγωγό - νηπιαγωγό.


Η μουσική παιδεία αγγίζει πραγματικά όλους τους τομείς της μάθησης:

  • τον ψυχοκινητικό, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων στη μουσική
  • το γνωστικό, που επικεντρώνεται στην απόκτηση γνώσεων για τη μουσική
  • τον συναισθηματικό, που περιλαμβάνει την εκτίμηση και την ευαισθησία στη μουσική.
  • Σύμφωνα με έρευνες, η ενασχόληση ενός παιδιού με τη μουσική σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της νοημοσύνης.
    Επίσης, τα πρώτα χρόνια ζωής είναι και τα πιο σημαντικά για την ανάπτυξη του μουσικού ταλέντου. Ένα παιδί συνήθως ξεκινά να δείχνει ενδιαφέρον για κάποιο μουσικό όργανο, κυρίως κρουστό (μεταλόφωνο ή πιάνο) που είναι πιο εύκολο να το διαχειριστεί. Έτσι, χάρη στην πλαστικότητα του εγκεφάλου δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη μουσική καλλιέργεια του παιδιού.  

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ