Τεχνομπερδέματα Special EDition

2019-08-29

Τα Τεχνομπερδέματα Special EDition , δίνoυν στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν την δημιουργικότητα τους, μέσα από την Μουσική και τα Εικαστικά, ακολουθώντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους που αποκαλύπτουν την γνώση, που ο καθένας κρύβει μέσα του.

Συμμετέχοντας στα Τεχνομπερδέματα τα παιδιά θα διδαχτούν νέες τεχνικές και τρόπους, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Απευθύνεται σε παιδιά με ιδιαιτερότητες, προσφέροντας τους μία πλούσια επαφή με τις τέχνες, όχι μόνο ως μέσω ενδυνάμωσης-θεραπείας, αλλα κυρίως ως μέσω προσωπικής ικανοποίησης, την οποία προσφέρει η ενασχόληση με την μουσική και τα εικαστικά. Στο θεραπευτικό τομέα, αλλά και στο μαθησιακό και ψυχαγωγικό, το μάθημα της μουσικής και η ενασχόληση με εικαστικές δραστηριότητες συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ενίσχυση των ικανοτήτων των μαθητών, ανεξάρτητα από το επίπεδο και την μορφή των αναγκών κάθε παιδιού.

Τα Τεχνομπερδέματα επιδρούν θετικά στην ολόπλευρη εξέλιξη των παιδιών και τα βοηθά να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους ευχάριστα  ,παρέα με φίλους.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την επίβλέψη Ψυχολόγου (θεραπευτική τέχνη), η οποία κατευθύνει τα παιδιά να εκφράζονται μέσω των τεχνών τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Δουλεύοντας ενδιαφέροντες θεματικές τα παιδιά:

  •   θα λάβουν καινούργιες γνώσεις για τα διάφορα είδη μουσικής,συνθέτες, ζωγράφους και τεχνικές 
  • θα τραγουδήσουν,
  • θα παίξουν ομαδικά μουσικά και θεατροπαιχνίδια ,
  • θα δημιουργησουν ρυθμικά σχήματα και σύνολα με τα κρουστά όργανα, 
  • θα δραματοποιήσουν τραγούδια και ποιήματα, 
  • θα δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης με τη χρήση διάφορων υλικών και τεχνικών.

Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση των ερεθισμάτων των παιδιών με αποτέλεσμα πρωτίστως την χαρά και την ικανοποίηση που προσφέρει η ενασχόληση με τις τέχνες, αλλά εξίσου και η εξέλιξη τους τόσο σε καλλιτεχνικό και γνωστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο

*Το πρόγραμμα προσφέρεται σε προσιτή τιμή